Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kathrin írta a vérfarkasokról :)

Ezt egy barátom írta az oldaláról vettem:

 http://www.lenyektarsasagaban.eoldal.hu

Vérfarkasok

puszi.jpgfeher-verfarkas.jpg

 

 

 

 

 

 

 


Átváltozás:

 A vérfarkasok átváltozásának módja attól függ, hogy tudnak vagy nem tudnak magukról. De mindegyikük átváltozik teliholdkor.

Azok akik tudják, hogy vérfarkasok, emlékeznek farkas ként eltöltött időre. Megpróbálhatják kontrolálni erejüket, felülkerekedni magukon. Ők máskor is átváltozhatnak amikor csak akarnak gyakorlottságuktól függöen.

Akik nem tudnak magukról egyáltalán nem emlékeznek semmire. Mivel nem tudják az igazságot esélyük sincs felülkerekedniük magukon. Amíg rá nem jönnek vagy valaki megnem mutatják nekik, hogy kik is valójában. Ez a felismerés is attól függ, hogy elhiszik-e. Mert ha nem akkor addig tengetik így az életüket amíg észre nem veszik magukat.

Test szerint:

 1.Elsősorban a belső szerveik alakulnak át.                    atvaltozas.jpg

 2.Hozzá idomulnak a csontjaik.

  3. Csontjaikkal együtt izmaik is (de egy iciri-picirit    később).                

  4.Ezután csak szőrzet maradt.

   

 

A vérfarkasoknak 3 alakjuk van:

1. Ember                                                                                         2-alak.png

2. Farkasember: félig ember félig farkas. 

3.Farkas (rendes farkas alakú csak nagyobb valamivel)

Mint emlitettem az, hogy mivé, mikor és hol tudnak átváltozni az a gyakorlottságuktól függ. Hogy befolyásolni bírják erejüket, rengteget eddzenek. Ekkor ott kell legyen valaki aki felügyeli vagy tanítja őket. A fajta tiszta vérfarkasokat általában a szüleik szokták tanitaní.

Első sorban farkasemberré könnyebb nekik átváltozni. Lehet, a csontok át alakulása miatt (Sokkal egyszerűbb az emberi csontvázból a farkasemberivé majd farkassá. A csontok hasonlósága miatt.).

 

Testalkatuk:   

Nagyrészt az emberre hasonlítanak.  Mellső mancsukat kéznek használják, de mancs alakja van. Nagy éles karmaik mancsukon nyugszanak, amik ha egy fába karmolnak kb. (élességtől és nagyságtól függöen) 5-15 cm-es mélységet hagynak maguk után. Hátsó lábaikon járnak. Végtagjaikon megvan mind az 5 párna.

farkasnyom_drapp.jpgNekik nincs meg az úgynevezett farkaskarom, ami az állatok lábán mancsuktól kicsitt feljebb található karom.  Farkuk térdig ér. A farok lompossága egyéntől függ. A fej a farkasé. Fejükön ott ül a farkas fül, és különböző sokféle színben pompázó szemük. Orruk szájuk felett helyezkedik el. Nagyon erős szaglásuk, éles látásuk és kifinomult hallásuk van. Sok mindent  az ember alak diktál. Pl: méret; szem-, haj-, és bunda szín (az utóbbi 2 a hajszíntől függ); alkat (pl: törékenyebb...stb.) és még sok más dolog. Az intim dolgaikat szőr fedi ezért nem látszanak de ettől függetlenül néha ők is hordanak ágyékkötőt. Színük sokféle lehet: vörös, fekete, fehér, szürke, barna, drapp és ezknek keverékei. Szemük színe az emberé. Ritka esetben más színben is pompázhat.   

A két nemnek sajátos tulajdonságai vannak.

Nők:

-Általában hosszabb hajat viselnek. Aminek a szálai is finomabbak, mint a srácoknak.

-Testük vékonyabb arcukkal együtt.

-Általában kicsit kisebbek mint a fiúk de a méretet igazából az ember alak diktálja. (Ez annyira nem lényeges, mert ha valaki magas farkasember ként  is az lesz.)         

-Derekuk szélesebb mint a fiúknak de a vállukkeskenyebb.             nosteny.jpg

 templomos-totemes.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                          

fiu.jpg

Férfiak:

-Rövidebb haj.

-Vékonyabb csípőjük van, mint a nőknek de a válluk szélesebb. 

-Testük nagyobb, szélesebb arcukkal együtt.

 verfarkas2.jpg

 

 

Minden falkában van egy társadalmi rangsor. A farkasok rangsorát alkalmazzák.

Falka:

1. Alfa hím: Ő parancsol, ővé a döntés.

2.Alfa nőstény: Szinte a hímmel van egy rangon belül a nőstények fölött.

3.Kifejlett egyedek: Ők segitenek vadászni.

4.Serdülők: Segítenek  vigyázni a kölykökre, és még kapnak más feladatokat is.

5. Még kis kölykök

Az Alfa hímnek nehéz a dolga mert sok a felelőssége. Néhányszor nősténye segít egyes dolgokban. Ha nem sikerül dönteni  megtárgyalják a falkával a kis kölykök nélkül. Itt a felnőtteké a szó. A kifejlett egyedek is vigyáznak a kicsikre, és még egypárszor a serdüloőket is észhez térítik.


Ez egy barátom Katalin oldala remélem nem bánja hogy használtam írását ha a többre is kíváncsiak vagytok itt taláhattok töb infót tőle:

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.